Írás

Embertest – Nyolc rémtörténet

Hirtelen, a semmiből: lett egy új könyvem. Ma jelentem be, és ma is jelenik meg. Ez a borítója:

220 oldal. Nyolc rémtörténet. Illusztrált.

Most azonnal le is lehet tölteni akár innen (mobi – Kindle és PDF – tablet formátumban), vagy a Dunwich Market nevű webshopról, méghozzá teljesen ingyen.

Tekintsétek amolyan Halloween-meglepinek.

Fülszöveg:

Egy zalai erdőben borzalmas dolog ébredezik. Egy fészerben csonka embertest várja áldozatát. Egy tanár egy ismeretlen drog hatására eltéved az időben. Egy féltékeny fiú meg akarja öletni volt barátnőjét. Egy kisváros lakói különös jövevény testére bukkannak. Egy emlékezetét vesztett tudós ismeretlen helyen bolyong. Egy halálközeli, végtelen pillanat, testközelből. Egy falu, amelynek lakói türelemmel várják a pusztulást.

A korábban különféle folyóiratokban és antológiákban olvasható nyolc rémtörténet most először jelenik meg összegyűjtve, Juhász Ernő illusztrációival.

Tartalom:

  • Galóca (Black Aether 1.)
  • Embertest (Black Aether 3.)
  • Áttűnés (Black Aether 4.)
  • Fekete mécsesek (Ismétlés kötetből kivágva)
  • Kamrák (Falak mögött a világ antológiába bekerült)
  • Alagút (Falak mögött a világ antológiába nem került be)
  • Szászálátka (A helyek ismerete novellaciklusból)

Néhány megjegyzés:

Ugyan nem volt komolyabb szerkesztői vagy tördelői segítségem, mégis nagyjából mindent megtettem, hogy tisztességesen nézzen ki (még ISBN-számot is kértem). A remek borító és az illusztrációk Juhász Ernő munkái, nélküle nem is biztos, hogy végivittem volna ezt a kis projektet. Emiatt akkor is megéri belenézni, ha a szövegek nem is érdekesek. Tomasics József pedig nagyon rendes volt, hogy feltette a Dunwich Market nevű webshopra, ahol szépen lassan mindenféle Lovecraft és weird tematikájú hazai dolgok lesznek elérhetőek.

Hogy miért nem kiadóhoz küldtem, trükkös kérdés. Egyrészt tényleg (tényleg) akartam csak úgy valamit magamtól összerakni, másrészt meg a novellák nagy része eleve elérhető online (Black Aether), vagy nem kerültek be oda, ahova be akartam őket kényszeríteni, máshova meg amúgy sem illenek, vagy ha illenek is tematikus kötetbe, azok sose lesznek kész. Szóval, csak úgy  türelmetlenül összeraktam őket, miért ne. Legyenek meg. Legyen ez a kanonikus harmadik kötetem (megfoghatóság ide vagy oda).

A nyomtatott változat lehetőségét vizsgálom, de nem ígérem biztosra. Addig is, örülnék, ha minél többen letöltenék, az esetleges visszajelzéseket pedig megköszönöm, azok alapján szeretném a fájlokat még profibb változatra cserélni, a nyersebb szövegeket letisztázni. (Ezt amúgy egyébként is megteszem hamarosan, még egy illusztrációt beteszünk, és egyéb apróságok.)

Nem is fecsérlem tovább itt a szót, van egy mindenre kiterjedő utószó (Jegyzetek) a kötet végén, minden novelláról és a kötetről is van benne információ.

Jó olvasást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s