Éjszaka

Nyolcasok könyvbemutató

Első könyvem bemutatójára szeretném meghívni ezzel a bejegyzéssel az olvasókat (ezt majd Facebook-on is megteszem). Tehát röviden:

Időpont: 2013. december 19. Csütörtök, 18:30
Helyszín: Lámpás Bár, 1074 Budapest, Dob u. 15.


Az időpontról:

Biztos vagyok benne, hogy a karácsonyi hajtás és az év végi pihenés ígérete egy kicsit elbizonytalanító, de ha valaki szeretne eljönni és úgy érzi, belefér 1-2 óra beszélgetés, sörözés, dedikálás, én nem tanácsolom el a dologtól. Illetve, nem is. Szeretettel várok minden érdeklődőt. Igen, így akartam. Abban az esetben, ha valaki nagyon-nagyon szeretne eljönni, de nagyon-nagyon nem tud, a következő év elején megpróbálunk valami alternatívát nyújtani, de ez még bizonytalan.

A helyszínről:

Eleinte egy kicsit én is eltévedtem, de ha az Astoriától elindulunk a Deák tér felé, és út közben rákérdezünk, előbb-utóbb oda lehet jutni. Lásd a térkép. A bár egyetlen ajtóként képviseli magát az utcán, amely egy lépcsőt rejt, tehát ez egy pincés buli. Maga a hely viszont elég tágas és hangulatos: http://alampas.hu/

Az eseményről:

Beszélgetünk a könyvről, mellé pedig fogyasztunk rendkívül kedvezményesen. Talán ennyi is elég. Nem mellesleg a Nyolcasok című könyv is kedvezményesen megvásárolható lesz, bolti ára, ha minden igaz, 1600 Ft, de ezen a heppeningen egy jó adag kedvezmény is jár hozzá, tehát akár kettőt is be lehet szerezni. Dedikáltat. Ám.

Szóval, gyertek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s