Írás, Fecsegés, Jövendő

A kind of magic

1. Megírtam egy tizenötezer szavas kisregényt. Egzisztencialista szatíra / komédia, ha lehet ilyen nagy szavakkal dobálózni. Igazából mivel kisregényekre nincs piac, tulajdonképpen vagy a fiókba rakom (amit meg is teszek egy időre a szerkesztési fázis előtt), vagy e-könyvelem (a szóviccek királya). Szóval ajándék ló valamikor.

2. Az LFG.hu pályázatán bekerültem a 10 legjobb közé (értsd: a 3 helyezett utáni 7-be). Közönségszavazással ez még lehet jobb is, de azért egyfajta varázslat lenne, ha feltolnának a negyedik helyre. Lelkesedéssel mentem neki, de a karakterlimit nagyon betett. Túlpörgetett cselekmény (vagyis, eseménysorozat) lett, muszkli nélkül. Egy-null az olvasmányosság javára. Azért szurkolok. (Hannának és Kadmonnak szintén grat!)

3. Még mindig nem találtam munkát. Mesterdiplomával esélytelen, hogy pölö részmunkaidős, asszisztensi, junior, meg akármilyen nudli állásokra bekerüljek (pedig ez minden vágyam). A big time melókhoz meg én vagyok nudli. 1-3 év szakmai tapasztalat, meg egy tejfölös, rostos túrórudit neked.

4. Hegyeket akarok látni, Gandalf!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s