Írás, Fecsegés

Full-time

Kiszakadtam, térből és időből. És beszakadtam, térbe és időbe.

1. Besündörögtem az SFmag-ra, mint cikkíró. Ami jó, szeretem az oldalt, és szeretek könyvismertetőket és egyéb irodalmi meditációkat írni. Szeretem a jó SF-t, meg szeretném, ha virágozna is a műfaj. Egy kicsit így én is hozzátehetek.

2. Elköltöztem Budapestre. Nem tudom, mi előnye-hátránya lesz, még kiderül. Jó a My Way sajtkrémes reggelije, az Írók Boltjától meg úgy elszédültem, hogy még most is kézírást látok mindenfelé.

3. Szóval, itt ülök Budapesten, és munkát keresek. Barátnőm már dolgozik. Akkor én mit csinálok az önéletrajzok küldése mellett? Hát FULL-TIME írok, a francba is. Végre. Hogy meddig lesz ez így, nem tudom, de nagyon hálás vagyok érte. Ma hétkor keltem, és most, délután 3-kor hagytam abba az írást, bőven 2000 szó felett. Annyira jó érzés. Van időm átgondolni, amit írok, nem csak odakapkodom, amikor pályázati határidő van, és közben fele elenyészik annak, amit írok. Nem. Most tervezek, aztán írok lendületből, végül szerkesztek, és újra átgondolok mindent. A hosszú projekteken tudok úgy dolgozni órákat, hogy mellette át tudok fésülni egy-egy rövidebbet, és még egy cikk is belefér minden nap. Ha nem szorítana az anyagi vészteher, tudnám ezt csinálni akármeddig. Ahogy nézem az állásokat, úgy néz ki, egész szeptemberben nem is lesz más dolgom. Kíváncsi vagyok, mit sikerül összehoznom az írásban, és persze az életben. Fogy a pénzem, de a remény még megvan.

 

1 című bejegyzés “Full-time” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tök jó, hogy pesti vagy, legalább benézhetsz sci-fis rendezvényekre is. 🙂
    Írni meg jó dolog. Remélem, olyan állást találsz, ami mellett marad időd rá.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s