Írás, Fecsegés, Publikáció

E-könyv, meg minden

Szóval, sorban.

1. Befejeztem a szakdolgozatomat, amely kicsit felületesen, de azért sok mindenre kiterjedően foglalkozik az e-könyvekkel. A következő, hogy szerzek egy Kindle-t.

2. Most, hogy több időm lesz, nyáron befejezem az idén elkezdett három (nem fantasztik) kisregényemet. Ugyan nem függnek össze, mégis van bennük közös pont, és egy kötetben kiadható lenne (és elvileg ki is tudnám adni, ha jól sikerülnek, és bízok is benne).

3. S a nyáron talán végre elindítom a honlapomat. A fejlécet már nagyjából belőttem. És a honlapon a három kisregényből az egyiket felteszem e-könyv formátumban (epub, pdf, azw). Le lehet tölteni majd, teljesen ingyen. És még néhány novellát is. Teljesen ingyen. És a szakdolgozataimat. A könyvkiadásról írtat, meg az e-könyvekről írtat is. Azokért se sarcolok senkit.

4. Fantasztik: küldtem egy 10 oldalas techno-thrillert a Preyer-pályázatra. Kicsit elkapkodtam, de annyira megtetszett az alapötlete, hogy csak úgy ledaráltam, és azt vettem észre, hogy leadási határidő előtt 23:59 van. Nem sok javítás fért tehát bele, szóval kicsit para. De ahogy mondják, a lendületből megírt novella néha jobb is, mint a megszöszölt.

5. Kijött az új Pannon Tükör, benne egy novellámmal, és szokás szerint megint nem értesítettek, nem küldtek példányt, szóval vagányan bementem a bótba, oszt vettem egyet. 600 Forintér’.

3 című bejegyzés “E-könyv, meg minden” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Random profilszörfölés közben belefutottam a twitter accountodba, meg most beleolvastam pár sort a blogodba. Még csak egy fél bejegyzést olvastam el, de ha már novellákat és egyéb műveket írogatsz, nem tudom megállni, hogy ne tegyem fel a kérdést: ismered-e a TvTropes-t?

  http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HomePage

  Alap oldal, MINDEN írói eszközt tartalmaz, amit fikcióírásnál használni lehet/kell. És nem mellesleg az egész web legjobb oldala 🙂

  Ha nem ismered, akkor most egy jódarabig nem lesz időd írni, míg végigolvasol 50 szócikket egyvégtében :-)))

  Ezt fogod átélni: http://xkcd.com/609/

  Random belépési pont, csak példának: http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/RuleOfPerception

  A site persze visszafelé is működik: akármi történik veled az életben, akármit írsz, akármit olvasol, MINDENRE van egy trope. Mindenre.

  Na, csak ennyi, most olvasom tovább a blogot, mert már látom, hogy érdekes :-))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s