Fecsegés

Megvagyok

Ó, igen, fanfári lárifári, szexuális kalandok és dús életvirágok, meg a madzag, ami kilóg, jóságos ég. A Tolvaj útját járom. Többször kellene ide írnom, tengernyi pergament tele tudnék mostanában írni, ami semmiről szólna, de csicseregne, mint egy szűzlány. Csattogó cuccok, lefetyelő hazugságok. Ilyesmi.

Úgy néz ki, elmegyek Stuttgartba fél évre, amit ERASMUS ösztöndíj támogat (értsd: kifizetik a kolit, aztán élj, ahogy tudsz). Picture related, it’s Stuttgart. Stuttgart Németországban van. Ahol németül beszélnek. Ezt még túléljük, mert lesz sörfesztivál, meg tengernyi látnivaló. Kis szerencsével közben át is ugorhatok Franciaországba, Hollandiába meg Svájcba is. Ráadásul valószínű, hogy Olaszországban nyaralok. Megnézem magamnak a világot, mit szólsz? Mindezt nulla pénzből, ehhez azért pofa kell.

Abbahagytam a shaolin kung-fut, legalábbis hivatalosan, edzésekre nem járok már. De csak a költözés miatt, a mániám nem ér véget, remélhetőleg. Meg gördeszkázok olykor, gitározok, olvasok egy vagonnyi Updike-regényt, pont jól jön. Meg írok is. Nem felejtettem el, hogyan kell szavakat egymás mellé rakni. De úgy döntöttem, erről nem beszélek bővebben, mert hiába ígérek bármit is, más lesz belőle végül. Holnap, vagy holnapután lesz egy önfényező bejegyzésem. Jól be is linkelem mindenhová. Addig bírjátok ki valahogy, én is kibírom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s