Helyzet?

Elkezdtem dolgozni. Persze, “csak” diákmunka, adatrögzítés, de már három délelőttöt lehúztam, hogy aztán délutánonként aludjak. Már most vérben vergődést kívánok azoknak a szülőknek, akik szerencsétlen gyereküket ötnél több iskolába felvételiztetik, tíznél több tagozatra. Volt olyan, aki tizenegy középiskolát / gimnáziumot jelölt meg huszonnégy tagozattal. Ezeket egyesével fel kell vinni kóddal, névvel, címmel. Egy adatlapot így nem 2, hanem 12 perc alatt tudok megcsinálni, és teljesítménybéres a munka. Az optimista szülőket bírom, akik egy-két helyet jelölnek meg. A pesszimista emberek más embereknek okoznak fejfájást. Ezt lehet idézni tőlem, mint azokat az őrült Coelho-féle sorokat, amelyek annyira kifejezik óh életünk óh bánatunk óh küldetésünk.

George R. R. Martin trónjai, kardjai, varjai meg viharai zöld utat kaptak az HBO-tól, így 2011-ben valami hatalmasnak lehetünk szemtanúi. Némiképp örülök neki, bár bosszant, hogy öt év alatt nem képes megírni egy regényt. Ajánlom neki, hogy a hatodik-hetedik kötet gyorsabban készüljön. Mondom ezt én, aki egy hete egy sort nem írt. Bajok lesznek, Georgie, bajok lesznek.

Azt hiszem, ennyi. Fontosabb bejelentenivalóm nincs. Egyelőre.

Reklámok

One thought on “Helyzet?

  1. Kadmon

    Az még hagyján, de én még láttam a felvételijeiket is. Na, az rémisztő. Gondolkoztam is valami disztopikus / horror témában, amiben feldolgozhatnám az élményeimet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s