Fecsegés

Helyzet?

Elkezdtem dolgozni. Persze, “csak” diákmunka, adatrögzítés, de már három délelőttöt lehúztam, hogy aztán délutánonként aludjak. Már most vérben vergődést kívánok azoknak a szülőknek, akik szerencsétlen gyereküket ötnél több iskolába felvételiztetik, tíznél több tagozatra. Volt olyan, aki tizenegy középiskolát / gimnáziumot jelölt meg huszonnégy tagozattal. Ezeket egyesével fel kell vinni kóddal, névvel, címmel. Egy adatlapot így nem 2, hanem 12 perc alatt tudok megcsinálni, és teljesítménybéres a munka. Az optimista szülőket bírom, akik egy-két helyet jelölnek meg. A pesszimista emberek más embereknek okoznak fejfájást. Ezt lehet idézni tőlem, mint azokat az őrült Coelho-féle sorokat, amelyek annyira kifejezik óh életünk óh bánatunk óh küldetésünk.

George R. R. Martin trónjai, kardjai, varjai meg viharai zöld utat kaptak az HBO-tól, így 2011-ben valami hatalmasnak lehetünk szemtanúi. Némiképp örülök neki, bár bosszant, hogy öt év alatt nem képes megírni egy regényt. Ajánlom neki, hogy a hatodik-hetedik kötet gyorsabban készüljön. Mondom ezt én, aki egy hete egy sort nem írt. Bajok lesznek, Georgie, bajok lesznek.

Azt hiszem, ennyi. Fontosabb bejelentenivalóm nincs. Egyelőre.

1 című bejegyzés “Helyzet?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az még hagyján, de én még láttam a felvételijeiket is. Na, az rémisztő. Gondolkoztam is valami disztopikus / horror témában, amiben feldolgozhatnám az élményeimet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s