Éjszaka, Fecsegés

Úton a jövő felé

Ez történik.

1. Twitter. Ez egy ilyen… fene tudja, micsoda. De fent vagyok. Kövessetek, hátha kilyukadunk valahová. Gond nem lehet belőle. Babonás vagyok, ezért lekopogom. http://twitter.com/fbdbh 

2. Irodalmi folyóiratok. A következő két hónapban rájuk fókuszálok. Az első novellám a Pannon Tükörben jelent meg, ígértem nekik többet, így ideje szolgáltatnom is. Aztán a szombathelyi Életünknél is illene bezörgetni. Az Avana Arcképcsarnok, az Új Galaxis és az Interpress pedig pályázatok útján nyitja kapuit. Meg kell próbálni.

3. Karrier. Nagyon úgy néz ki, hogy az egyetemi tanárságnál kötök ki, így a tudományos publikációkkal is meg kell barátkoznom. Ez a jövő zenéje, de az nem, hogy ritkán veszek könyvet, a számláknál húzom a számat, és a shaolin edzés havidíjával rendszeresen kések. Szóval… illene valami munkát keresnem, de a valamiért nem szeretek erre gondolni. Talán mert az eddigi diákmunkáim rémesek voltak. Vagy talán mert reménykedek, hogy hamarosan befejezzük és eladjuk a játékot, amit egy éve fejlesztünk, esetleg honorárium / pályázati díj hull az ölembe. Nem is tudom… miért olyan nehéz szembenézni a szürke valósággal?

4. Egészség. Hát… nézzetek rám. Hajnali kettőkor még fent vagyok, csak az edzéseken mozgok, a közérzetemnek sem tesz jót ez az egész. Csak ilyen hidegben kinek van kedve bármit is mozogni? Jó ég.

Ami azt illeti, ezeken jár az agyam mostanság. Annyi még, hogy keményen dolgozok egy kisregényen, holnap (ma?) talán szakmai tanácsokat is kaphatok egy orvostanhallgató ismerősömtől, de leginkább tudományos cikkek sorát kell átnéznem. Aztán már “csak” irodalmi műként kell összesimítgatni valahogyan. Hát így vagyok. Kissé fáradtan, kissé lankadtan, de azért a hozzáállásom pozitív a dolgokhoz. Egyelőre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s